Yksi jos toinenkin meidän taloudessame on viime aikoina joutunut antautumaan tietotekniikan edessä. ;)

*****************************************************

Viimeaikaiset hankintani ovat olleet suhteellisen onnistuneita. =)

Lankakauppa.comista ostin hätäpäissäni vähän lankaa, Mohair Castagna 200g:aa. ;) Halusin lankaa huiviin... Kuvassa lanka on kivan ruskeata, mutta luonnossa siinä oli vähän vihreää, mutta eiköhän siitä tule ihan hyvä huivi. Niin jahka löydän mieluisen mallin. Ja eiköhän se löydy, kun on tullut tilattua nuo Moda ja Novita, sekä nettitarjontaankin luotan jahka minä taas pääsen sopuun tämän koneen kanssa... Sähköpostikin kun armollisesti alkoi toimia. Nyt otin sitten kopion osoitekirjastani ja tallensin c:lle. En vielä ole osannut päättää laittaisinko johonkin toiseenkin postilootaan kaikki ne osoitteet. Ei millään jaksaisi, kun niitä on niin paljon ja aika on kortilla niin ja minä tykkäisin tuosta nykyisestä toimintoineen. Toivotaan kuitenkin, että nyt paremmin pärjätään näiden kanssa. =)

Ja toinen uhkarohkea hankinta oli vallan ulkomailta. =O Tilasin Willow fabricista ihanan ruskeaa kangasta pistelyä varten. Belfast Lineniä, 32 count, tuli tilattua kokoa 50X142cm oleva palanen. Summamukkelissa tilasin, mutta eiköhän tästä selvitä. Rakastan kaikkea ruskeaa, joten eiköhän kankaalle löydy käyttöä. Oli se vain niin kiven takana saada juuri tuota ruskeaa. Marika kyseli palasta ja en tiedä kuinka raaskisin luopua millistäkään. Pittää kysäistä, jotta millaisen palaisen hää halauaisi. ;) =D Minä, kun olen ihan varppina ollut jossakin elämässä hamsteri. =) Ei raaskisi luopua mistään, mutta luovumpa monesti kuitenkin. =D

Pääsiäsilomalla virskuttelin siskolle huivin. Malli on sama kuin omaas vihrulaisessa eli kirjasta Immonen, Anne-Maija & Metsänen, Minna & Ranta-Kiiski, Susanne: Joka tyypin virkkauskirja, 2006. Lankana tälläkertaa oli Novitan 7 veljestä Kantri ja sitä solmiutui huiviksi noin 200g.