Hurjasti kiitoksia kaikille ihasteluista viime postauksen kommenteissa. Myyrä on kyllä niin mahtava kaveri aina vieraillessaan meidän kirjastossa, että on aivan ihana seurata lasten vilpitöntä riemua, kun herra on kylässä. Ehkäpä hän joskus malttaa muuttaa pitemmäksi aikaa kirjastoomme.

Ja niin suoritettiin Lennun Ristipistovaihdot blogin "Ihana kesä" -vaihto. Mutta tiedä sen kesän ihanuudesta, kun on ollut ihan liian kuuma miun makuuni. Mutta kyllähän se kesä osaa olla ihanakin. Mökkeily ja suomen kesä, mikäs sen ihanampaa. Minulle arpoutui tässä vaihdossa pariksi Sari. Haaveissa ois joskus uskaltautua itsekkin kokeilemaan pinkeepin tekoa, mutta toistaiseksi kuivaharjoittelen vielä.  Mutta katsokaapas minkä ihanuuden sainkaan ja viimeisen päälle ajatellun paketin.

Valitettavasti kuvaaja on taas nukkunut työnsä ääressä, mutta ihana kesä maisema ja kaksi "mökkiä".  Kultaranta vai mummonmökki? Vaikea valinta. Aavistuksen verran kallistun sinne mummonmökin suunnalle. Paketissa oli muuten Niiskuneidille sopivat postimerkitkin. Ihanaa

Minä puolestani laitoin tässä vaihdossa postia... YllätysYllätys Sarille. Lennu jekutti meitä kaikkia viimosen päälle. Elämä onkin paljon hauskempaa, kun siinä on mausteena hippusellinen yllätyksellisyyttä. Tässäpä kuvaa minun lähettämästäni paketista, jossa pelkään pahinta, ei tainnut olla edes oikeat postimerkit. Jouduin tyytymään Isännän apuun postituksessa ja unohdin evästää häntä, että valkkaa kesäiset postimerkit! Vanhuus tulee, kun ei kerkikä eikä muista!!!! Edelleen kännykkäpussini on hukassa!!! Elämä ilman sitä tuntuu oudolta. Pitänee varmaan toteuttaa se pitkään muhiteltu suunnitelma pistellystä kännykkäpussista. Noh, katsotaan nyt...

Minä väkersin siis Sarille Little House Needleworksin mallin "Garden Pleasures" muistikirjan kanteen kesästä muistuttamaan. Mallin lankoina käytin ohjeen mukaisia DMC:n lankoja. Näitä NHL siiiiiiis LHN malleja (kuten myös muita tämän vaihdon suunnittelijoiden töitä) on kyllä ilo tehdä. Kiitokset Lennulle tästäkin vaihdosta ja Sarille ihanasta postista.

Siinäpä se tälle erää... Ehkä viime postauksesta tuli himpun liian pitkä, ois voinna vähän tasapainottaa.