Näin joulutunnelman vallitessa esittelen muutamia jouluisia juttuja.

Eräänä päivänä tässä joulun alla, totesin olleeni ehkä kilttinä tänä vuonna. Miksikö? No, kaikenmoiseen ihanuuteen olen kompastunut tänäkin vuonna, postista tulleisiin ja kätöseen laskettuihin. Elikkäs tässäpä tulee...

Minna lähetti ihanan yllätyksen ja löi minua ihan ällikällä. Pitkään mietin, että mitä ihmettä paketissa voi olla ennen kuin tajusin aukaista sen. Tämä on aivan ihana, Kiitos Minna kovasti.

Lennun Ristipistovaihdoissa oli jälleen jouluvaihto. Tähän on pakko aina osallistua. Saa nähdä kuinka käy ensi vuonna, kun olen vähän niin kuin luvannut itselleni, että 2011 on "oma" vuosi pistelyjen tiimoilta. Oupsinvaihdoista on vaikea olla poissa, paitsi nyt käynnistyvästä on helppoa. Se on kirjekuorivaihto ja mä en osaa tai tunne omakseni noita kirjekuoria. Mutta muut Oupsivaihdot on varmaan pakko ottaa huomioon, ja pakko niitä on noita Lennun vaihtojakin seurata. Vähällä oli etten tähän nytkin käynnistyneeseen osallistunut, mutta minä taistelin. =D Mutta siis Jouluvaihto 2010:

Sain tälläisen ihanuuden Maijalta. Suuret kiitokset, vielä kerran aarteesta. Pinkeepissä oli aiheena joulupukki ja koska joulupukki tuo lahjoja, niin mukana oli sitten se aiheeseen liittyvä juttu, Joululahjapaketti, josta paljastui ihana enkelikello. Sitä on nyt tuossa kilkuteltu pitkin joulua. Isäntäkin innostui siitä.

Minä puolestani lähetin kyseisessä jouluvaihdossa pistelyksen Amalialle. Minulla on ollut tämmöinen rasia/poro joulu. Oltiin marraskuussa isännän kanssa Kuusamossa viikko ja rakastua pätkähin "Petteriin". Isäntä ei antana semmoista tuuva kotiin niin on sitten pitännä pistellä sellainen ja itseasiassa tätä rasiaa pistelin jo siellä Kuusamossa.

Malli on kirjasta "Made in France" Siihen on yhdistetty kolme ranskankielistä pientä kirjaa joiden nimet on värien mukaan eli punainen, valkoinen ja sininen. Ihania malleja kirja pullollaan. Lankana tässä pistelyssä oli Carrie´s Creationin " Olde Worlds Red".

Sitten lahjoin pari hyvää ystävää, jotka ovat kuluneena vuonna pelastaneet paljon.

Marikalle tein tälläisen jouluisen rasian. Malli on Gazette 94 blogista, en juuri nyt tätä mallia sieltä löytänyt, mutta näkyipä olevan muita ihania malleja. Tästä lumiukosta jätin "Winter" sanan pois tuolta taustalta. Pistely on yhden yli floballe ja samalla langalla kuin edellinen "pukinreki" -pistely. Samalla mallilla ja samoilla eväillä pistelin Lennulle ja hänen perheelleen tälläisen.

Kilttinä olen myös ollut, kun Lennulta sain myös paketin jossa oli mm. tämä. Kiitos ihanasta vielä kerran.

Ja vihdoin ja viimein sain valmiiksi tädille pistelemäni verhon. Pistelyosuus oli jo aikapäivää sitten valmis, mutta tuo ompelukone on niin pelottava, että ei siitä aina tahdo tulla oikein mitään. Paitsi viime ainkoina se on ollut suhteellisen säyseä.

Pistelty kangas on jotain, en todellakaan osaa sanoa mitä se on. Ei mahda olla ihan pistelyyn tarkoitettua, mutta hyvä siihen on pistellä. Lankana käytin DMC:n Color Variations ja 4045. Toivottavasti verho on sellainen kuin piti, ainakin se on hyvin haudottu!

Että näin joulupäivän kunniaksi!