Flunssa täällä meinaa lannistaa taisteluintoni. =) En minä kyllä taistele, mutta kuitenkin. Tai siis taistelen sitä flunssaa vastaan. =) Potterikaan ei ole edennyt, kun migreeni ja se flunssan rötkylä meinaa saada yliotteen elämästäni. No, aatellaanpa näin, että kestääpä kirja kauemmin, kun ei pysty kamalasti ahmimaan. ;)

Mitäs sitten? Joulukoristevaihdon sain laitettua maailmalle. =) Paketti lähti Riitalle ja onkin jo mennyt perille. Ihastuin malliin niin, että päätin vielä joskus jotain tehdä sen mallin pohjalta. Malli on Mains & Merveilles lehdestä numero 63, joulukuusikello (itse nimesin, kun en ranskaa ymmärrä). Pistelin pellavalle DMC langoilla niin kuin ohje kuului. Kankaan tiheys oli haasteellinen, kun mallissa oli niin monta kohtaa yhden yli ristiin rastiin... Siksipä tein ensimmäisen puolen silmät sirillään ja valmiiksi sain sen tuskaillen lankojen laskemisia. Mutta en luovuttanut, tein heti perään saman kuvion, jotta se varmasti vielä joskus onnistuisi. =) Ja toinen kerta olikin jo... no, aika helppoa. ;) Niin ja minkähän counttista se kangas oli... Oisko 28, ei pysy counteissakaan näköjään perässä... Anyway, joulukoristeeni on siis saman moinen kummaltakin puolelta... Sais näköjään harjoitella tuota täyttämistäkin, kun ei ihan mennyt nappiin. Täytyy kyllä kuitenkin sen verran olla "omarakas", että olin ihan tyytyväinen lopputulokseen. =)

                         1374806.jpg

Lennu kävi sitten ranskassa. ;) pyysin häntä tuomaan pari kirjaa ja toisen sainkin. Ihana kirja... Nyt vain pitäisi päättää mitä alkaa siitä pistelemään. =)

                         1374841.jpg

Kiitokseksi Lenulle tein pikku paketin... Lumihiutaleen ja kissamaisia juttuja kylkiäisiksi.

    1374878.jpg      1374879.jpg

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png