... taddadaadaa! Jälleen epäselviä kuvia, mutta olen päättänyt hommata kameran, jolla tälläinenkin tumpelo saa selviä kuvia!!! =) Toivottvasti sellaisia on...

Viimeaikoina olen yrittänyt hoitaa alta pois asioita jotka roikkuvat. Olen siis vaihtanut kukkiin mullat ja muutenkin raakannut niitä. Se ei ollutkaan mikään helppo operaatio, kun en ole mikään viherpeukalo... Suihkuhuone olikin eräänä päivänä sen näköinen, että joku oli levittänyt sinne säkillisen multaa ihan tahallaan. Mutta en minä sitä tahallaan tehnyt, yritin kovasti manata mullat ruukkuihin ihan siististi. =) Ärräpäät lenteli, mutta nyt sekin on hoidettu.

Viime aikoina on tullut osteltua huolestuttavasti kaikenlaista kirjoista ristipistojuttuihin. Taannoisella Muonion reissulla minuun istutettiin siemen joka on lähtenyt versomaan... The Book Depository on siemenen nimi. Ensin ajattelin vain katselevani, mutta Pottereita piti saada englanniksi ja sitten pari ristipistokirjaa. =) No, eilen piti tehdä sitten jo uusi tilaus nyt Poncho kirjoja, vaikka en kyllä ymmärrä kuinka saan tehtyä niitä, kun englanti ei ole vahvin lajini. Todella nopeasti tulivat nuo kirjat, viikon sisällä tilauksesta, jokainen kirja omana pakettinaan. Muoniossa hommasin Violariumista joitain lankoja ja pellavakankaisen kassin. Kassiin pitäisi löytää jokin kiva pistelyaihe... Muonion tuomisina oli myös ihana teelaatikko, johon on etsinnän alla kiva teeaiheinen pistelykuva. Laatikon ostin Groopista. En ole sitä mallia vielä kovin aktiivisesti etsinyt, kun on täytynyt keskittyä saksikoristevaihtoon. =)

1491201.jpg

Muitakin käsityöhankintoja on tehty. Muunmuassa huutonetistä olen huutanut malleja ja kaikkea muutakin kivaa. Tämä on pakko näyttää... Sopii niin sopivasti jouluvaihdossa saamaani. ;) Saa nähdä milloin vain joudan tekemään tämän mallin. =)

1491262.jpg

Kuvia olisi sitten Muoniossa valmiiksi saaduista pistelyistä.

1491219.jpg

Ruskealle,  Belfast linen, 32 countiselle pistelty "Joyeux Noël" : Muriel Burnet. Lankana DMC:n no. 712. Ihana työ ja nyt pitäisi löytää sille oikeanlaiset kehykset. =)

Sitten pieni pistelytyö, joka piti ottaa korkealle Ylläkselle mukaan. =) " Couleur d ´Etoile vous souhaite une belle anneé 2008" Kangas työssä on jotain vanhaa pellavaa kai... Lankana oli DMC:n ihana 115.

1491242.jpg

Ja sitten työ, jota tein Muoniossa ja vielä kotonakin. Isabelle Vautierin "White Spirit", minun omalla suomennoksella lumiukkopallo. ;) Työ on pistelty 38 count pellavalle ja väreinä oli DMC:n 115 (ihana vieläkin) ja jälkipistoihin käytin DMC:n joulunpunaista metallilankaa.

1491275.jpg

D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png