Niin ehkä joskus ja jossain. =) Viime aikoina ei ole tullut kirjoiteltua tänne, koska flunssa-aalto kävi täälläkin, työt pitävät kiireisenä, kirjoja on luettava uuden Potterin tieltä pois, pistojakin olen ristiin pistellyt ja välillä vain porhaltanut paikasta toiseen.

Kirjarintamalla olen saanut luettua kirjoja, joita olen mieluillut jo pitkään lukevani. Pullmanin "Universumin tomun" ensimmäisen osan siis "Kultaisen kompassin", Saidin "Varjak Käpälän", Mörön "Kärrykoti kullan kallis" ja McAllisterin "Orrin Usvasaaren sankarin" sain luettua ja olen oikein tyytyväinen. =) Jokainen jatko-osa on luettava näistäkin, mutta sitten Potterin jälkeen. ;) Vielä on tuo kirjapino suuri, joten on jotain aloitettava lukemaan, vaikka Potteria on luettava heti, kun sen saan. Tällöin periaate yksi kirja kerrallaan menee rikki. =) Mutta ehkä elän asian kanssa. Lasten - ja nuortenkirjat ovat näköjään nielaiseet minut kokonaan. =)

Ristipistorintamalla en ole saanut mitään niin lopullisen valmista, että ilkeisin ottaa kuvaa ja laittaa tänne... Varsinkin, kun kuvieni laatu on aika heikko. Olenkin tässä miettinyt, että houkuttelen tuon mieheni ottamaan niitä kuvia, kun häneltä ne onnistuvat paljon paremmin kuin minulta. Saa nyt sitten nähdä kuin tässä käy. Biscornuun olen pistellyt palaset valmiiksi, joulukoristeenkin palaset olisivat valmiit ja muutamaan salaiseen projektiinkin olisi panostettava viimeistelyn verran. Sitten voisi taas ottaa kuvia. =)

Kauppareissuilta on kertynyt kaikenlaista ristipistojenkin viimeistelyyn käytettävää materiaalia. Itseasiassa jo niin paljon, että voisi jo vähän rajoittaatuota ostelu vimmaa. =D Teinpä sitten tässä päivänä muutamana ensimmäisen tilaukseni ulkomailtakin ja ihan isse. =D Muriel Brunetin "Joyeux Nöel" malliin haluan juuri sellaista tumman ruskeaa kangasta ja en löytänyt sitä kotimaisista nettikaupoista. Siispä surffasin googlessa ja http://www.willowfabrics.com/ oli osoite, josta sitten tilasin kangasta melko summamutikassa, kun kielitaito ei ehkä ole parhaimmasta päästä ja minusta monet nettikauppojen sivut ovat erittäin sekavat! Varsinkin käsityösellaiset. =/ Nyt vain sitten jännätään mitä posti tuo ja milloin ennen kaikkea. =)