JA koska vanhenen tänään vuodella JA koska olen osallistunut Oupsin synttärivaihtoon, siihen kolmiosaiseen, minulla on jotain muutakin blogattavaa kuin Hassutukset! Eilen sain postissa aivan ihanan paketin ja täytyy tunnustaa etten maltanut odottaa lauantaihin. Kysyin kyllä puolisoltani, että saanko avata ja hän sanoi, että saat, että ei kai se niin tarkkaa ole. =D JA voi että oli ihana!!!! Ja vaikka kuinka yritin olla miettimättä keneltä se on niin aina vaan huomasin miettiväni sitä. Epäillyksiä minulla on ja lupaan paljastaa sitten, kun tiedän osuivatko oikeaan. =D

Sari sitten säikäytti minut perjantai iltana ihanalla paketilla. =) Mielettömän ihana pinkeep. Kaipa sitä on joskus ollut kilttinä, kun lahjonta jatkuu, vaikka joulu meni. =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Because I am year older today and because I have participaited in birthday exchange in Oupsi I have somthingelse than Grazy to blog. I got my change yesterday in the mail. Yes I opened it, my housband said that why not and so I opened it! =) And What beautis there were! I dont know who has don it, because the exchange is three-part exchange and we are allowed tell who are we in the last mail. =)


Sari startled me with beautiful pinkeep. I must have been nice sometime becouse Christams just continues. =)

Ihanalla pöllöllä varustettu rasia ja niin kaunista työtä! ~ Lovely Owl and so beutifully finished.

Syötävän ihana yksityiskohta rasiasta! ~ Delicious deteil!

Rasiassa oli aivan ihana kirje ja kaikkea muutakin. Suklaa tee tuoksuu huumaavan ihanalle!!! =) ~ The box contained beutifull letter and Chocolat tea scent so... you know! ;)

Sarilta saamani ihana pinkeep. JA tausta piti kans kuvata, kun oli niiiiin suloinen tirppa-kangas. ~ The pinkeep from Sari. Bagraounds bird is so sweet. =)

 

Niin paljosta kiitollinen olla saa, että kiitoksia vaan ja eihän ne sanat riitä, mutta silti KIITOS kaunis. =)

~~~~~~~~~~~~~~~~

So much to be thankfull. Words are not enough, but still THANK YOU. =)