Kiitoksia vaan kaikille mieltä lämmittävistä kommenteista.  

Tänään olen käynyt työhaastattelussa ja ulkona on sadellut vähemmän ja vähän enemmän... Siispä Lennun järkkäämän syksy-ystävävaihdon vihjepaketti tuli enemmän kuin tarpeeseen.  Ja korttikin oli niin mainio, että piti sekin kuvata... Niin ja itsekkin olen siis vinkin maailmalle lähettänyt, mutta sitä ei parane kuvailla.

Joku siis tiesi, että hajoitan yhtenään varjojani ja uutta aina kaipailen. Ja nythän pitäisi sitten spekuloida mitä se syksyinen pistely tulee olemaan sitten ensi kuun lopulla... Pistelty sateenvarjo (raaskisko semmoista ees käyttää=D)? Vai jotain mustaa? Vai lintupistelys? Vai lehtiä ja puita....  Onneksi tuo aika on viime aikoina juossut hevosenravia etiä päin niin kohtahan sitä saadaan ne vaihdon jälkimainingit. Oman parini osuuden olen jo pistelyt, nyt harkitsen vain kuinka sen viimeistelisin, kun ideoita syntyy kuin sieniä sateella. Ei vainkaan, toi loppukaneetti vaan sopi niin hyvin aiheeseen.

...Eteenpäin mennään vaikka välillä vähän vastustaakin...

Näin on näppylät!

 

Oupsilaisten kesken suoritetaan tällä viikolla sydän vaihdantaa. Minun parini oli Ulla jä tässä kuva pistelyksestä, joka Ullalle lähti... Ohjeet oli, että pisteltävän mallin tulee olla sydämmen mallinen ja kooltaan 10x10 cm.

Malli on siis Jardin Privén "Coeur de Brodeuse". Pistelin yhden yli floballe ja lankana oli Pomme de Pinin "Au Temps Jadis". Mukaan tuli laittaa kaksi sydämmellistä juttua, jotka eivät mitenkään liityä pistelyyn. Siispä laitoin mukaan Pentikin sydänpäisiä lusikoita ja sydämmen mallisen peltirasian suklaata. Niin ja vaikka väitetään muuta, niin ihan pysyin säännöissä! Minna Immosella on kortteja, joissa tulee mukaan magneetti ja paketinhan voi koristella muullakin kuin lahjanarulla.

 

Pistelyterveisin ihanan syyspuhurin keskeltä Yo