Joulu mennä hurahti ja töitäkin on paiskittu jo kaksi päivää. Työt taas jatkuvat kuun loppuun. =) Joulua vietimme kaksin isännän kanssa, niin no koirien kanssa myös, ja ihan omassa kotossa. Ihan hauskaa oli, vaikka kuun lopun läheneminen sai perhosia liihoittelemaan vatsassa... Ei kuitenkaan niin kamalan paljon. ;)

Joulun aikaan lahjoin todella harvaa ihmistä ristipistoilla. =( En koskaan saa tehtyä niin paljon kuin haluaisin. Mutta tämän joulun extra järjestelyt veivät hiukan aikaani. En siihenkään kerinnyt paneutua niin 100% kuin olisin halunnut pystyä.

Mutta tässäpä pientä kuvakavalkadia maailmalle lentäneistä lahjoista.

2189731.jpg

Tämän pienen enkelitaulun tein tädilleni, joka rakastaa enkeleitä. Malli on pieni osa isommasta, joka on lehdessä "De fil en aguille" 52/2006. Mallin nimi on "La ronde de L´avent" ja suunnittelija V. Enginger. Hieman säveltelin , kun alkuperäinen malli oli tehty vaalealle pohjalle ja ääriviivat oli enkelissä tumman ruskella. Ääriviivoihin käytin metallilankaa DMC:ltä E301, joka on aivan ihanaa. Tykkäsin kovasti lopputuloksesta. ;)

2189758.jpg

Tämän mallin pistelin toiselle tädilleni ja hänen miehelleen olenkin pistelyä täällä joskus jo esitellyt, mutta nyt se sai tälläisen viimeistelyn. Olin tyytyväinen lopputulokseen, vaikkakin surullisten uutisten lomassa oli raskasta antaa lahjaa, kun toinen lahjan saaja oli siirtynyt yllättäen ajasta ijäisyyteen. Elämä meitä heittelee ja mukana on vain pysyttävä kynsin hampain.

2189779.jpg

Naapurin rouvaa ;) ja hänen perhettään muistin tälläisellä pienellä pusukkalla jonka sisuksissa oli suklaatia. =) Tai siis haloo, koko meidän perhe siis muisti naapureita. Mallin nimi on " A friendly snowman" ja se on kirjasta "Leisure arts´ best 250 Christmas Quickies". Lennun kissa Manteli jotensakkin tuli mieleen tuosta kissasta ja siksipä tämä oli pakko pistellä tämä avuliaalle ja mukavalle naapurinporukalle. =)

Siinäpä ne pistelyt sitten olivatkin. Julmetun paljon ois kesken eräisiä töitä, mutta en ole saanut mitään pistelyitä tehtyä tänä jouluna. Ensin nimittäin vietettiin joulua ja yritettiin sitä keeppiä neuloa joulukuun 27. päiväksi, mutta ei tullut valmista ei. Mutta siviilisäätyäpä vaihdoin silti ja sentakiahan ne perhosetkin liihoittelivat. =) Häämatkalla oltiin sitten viimeviikonloppu, Oulussa. =) Hyvin saatin salassa pidettyä häät, vaikka ne paisuivatkin 14 vieraaseen kahden todistajan sijaan ja siis oikeesti oli tosi vaikea olla puhumatta niistä. Mutta sulhasen toive oli ettei puhuta niin... No, nytpäs otan tässä ilon irti puhumisesta. =D Ja yritän myös selvitä lievästä identiteetti kriisistäni, sukunimeni siis muuttui!!! Ei tunnu ollenkaan pahalta, siis minä itse halusin ottaa puolisoni nimen, koska se tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta. Vaikka omani olisikin "harvinaisen herkullinen". Kaksoisnimi taas olisi ollut liian pitkä. Mutta kuiteskin tää on niin hassua sanoa eri suksunimi kuin ennen! Entäs sitten, kun olen tässä muutamassa kirjoituksessa vihjaillut naimaaikeista ja yksi huoleni olikin tämä Niiskuneiti nimimerkki. ;) Voinks mää edelleen olla neiti ja kuinka todellakin käy Niiskuneidin, kun Muumipeikko hänet alttarille taluttaa?! Mittee ootte mieltä?

Kyselee päivänsä prinsessana viettäny, onnellinen D54F7F1FEB8C06DC30DFD7038E0EFB03.png